Ka ndrrue jetë Joe Alaskey zëri i Bugs Bunny and Daffy Duck !

Gjeneratave pak më të vjetra por edhe të rejave sigurisht u kujtohet zëri karakteristik që sinkronizon të folmen e karaktereve të popullarizuara nga bota e filmit të vizatuar klasik,lepuroshit veshgjatë Bugs Bunny si dhe patakut Daffy Duck.Filma vizatimor me të cilët shumë nga ju jeni rritur!

bunny

E ai zë sot është shuar përjetësisht.Në fakt Joe Alaskey zëri i Bugs Bunny and Daffy Duck ka ndërrua jet në moshën 63 vjeçare .Ai ishte edhe fitues i EMI.I lindur në New York,dëpërtimin e parë në karrierë e ka bërë në fund të tetdhjetave kur warner e kishte angazhuar të zavendsojë zërin e famshëm të mëhershëm të këtyre karaktereve i cili kishte vdekur më 1989 ,Mel Blanc.transmeton CNN.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close