Koha, kur që në antikë Pelasgët dhe Ora/Zana Delfit përdornin Laptop!!!?

Një statujë që tregon një vajzë të re që mban atë që duket të jetë një laptop – komplet me USB porte- ka ndezur një furi mes teoricienëve konspirativë.

hhhh

Statuja, ‘Grave Naiskos of an Enthroned Woman with an Attendant’ është në J. Paul Getty Muzeun në Malibu, Kaliforni.

“Unë nuk jam duke thënë se kjo është diçka që paraqet një kompjuter laptop të vjetër,” ka thënë YouTuber StillSpeakingOut.

“Por, kur unë shikoj në skulpturë unë nuk mund të mos mendoj për Orën/zana e Delfit, e cila supozohet se është dashur të lejojë priftërinjtë të të lidhen me zotat për të marrë informacione të avancuara dhe aspekte të ndryshme.”

Në përshkrimin e galerisë, objekti është përshkruar si një “gjoks i cekët” – por teoricienët e konspiracionit nuk kan asnjë ide të tillë.

StillSpeakingOut thotë se, “paraqitet një objekt i quditshëm e i cili ka një ngjashmëri të habitshme me një laptop modern ose ndonjë pajisje tjetër që mbahet me dorë.”

proinformacion.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close