Një tërmet i fortë i magnitudës 6.4 ka goditur Taiwanin ,14 të vdekur dhe më shumë se 100 të zhdukur

Një tërmet i i fortë i magnitudës 6.4 ka goditur Taiwanin ,nga goditja e të cilit 14 dihen të vdekur si dhe 100 që konsiderohen si të zhdukur.

Taiwan

Ky tërme t që ka goditur jugun e Taiwanit ka shkaktuar qarje dhe shkatërrim të një shkalle lartë të ndërtesave residenciale.Afër 340 njerëz janë shpëtuar nga gërmadhat e Taian i cili është goditur më së keqi nga tërmeti.Diku rreth 2.000 zjarrfikës,dhe ushtarë të paisur me shkallë dhe karana ekuipment tjetër po bëjnë përpjekje rreth ruinave të një ndërtese 17 katëshe e cila është shkatërru tërësisht
Autoritetet lokale kan thënë të shtunën në mbrëmjese ma shumë se 100 persona mbeten të zhdukur dhe vazhdojnë tentimet për shpëtimin e tyre.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close