Ultimate magazine theme for WordPress.

Ministri i punëve të jashtme i Austrisë Sebastian Kurz që nga sot në vizitë zyrtare vendeve të Ballkanit perendimorë

Ministri i punëve të jashtme i Austrisë Sebastian Kurz që nga sot do të qëndroj për vizitë zyrtare vendeve të Ballkanit perendimorë.ai së pari do shkojë në sarajevë,kryeqytetin boshnjak,pastaj do qëndroj në Beograd për dy ditë që më pastaj të shkoj në Pdgoricë,Tiranë,Prishtinë dhe Shkup.

kurz

Përveq takimeve me zyrtar ai në Prishtinë,ai do të vizitoj një shkollë bujqësie,si dhe kontigjentin austriak të KFOR-it.
Në tiranë do të jet i pranishëm në përfundimin e një projekti të agjensisë austriake ADA për shfrytëzimin më të mirë të fondeve nga BE.
Kurse në Beograd dhe Shkup një nga temat më të rëndësishme do të jet kriza me refugjatë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close