Presidenti Rus në delirium ushtarak,urdhëron manovra të mëdha në jugperëndim të Rusisë!

Presidenti Rus Putin ,siq duket është në delirium ushtarak dhe ka urdhëruar manovra të mëdha ushtarake në jugperëndim të Russisë,përderisa zgjatë tendosja me vendet perendimore.
Ministri Rus i mbrojtjes Sergey Shoigu ka thënë se disa njësi desanti ajror,si dhe avion transporti ushtarak jan në gjendje të gatishmërisë ushtarake pai që kan filluar ushtrimet në rrethin ushtarak jugor!

russia-m

Në atë rreth hyn edhe ushtria e stacionuar në krime,të cilën Rusia e ka aneksuar nga Ukraina më 2014,si dhe forcat në Kaukazin verior dhe pjesë jugperendimore në kufi me Ukrainën.

Shoigu ka thënë se qëllimi i manovrave është që të shihet aftësia reaguse e ushtrisë në rast të kërcënimeve terroriste,katastrofave natyrore dhe të tjera..Për të cilën manovër do të njoftohen edhe atashetë e jashtëm ushtarak.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close