Binjakë jan.Vetëm se njëri është i zi e tjetri i bardhë!

Një nënë nga #Manchester ka lindur dy bineq.Dhe asgjë e jashtzakonshme sepse nuk do ishte e para.Por është një nënë që ka lindur fëmij bineq të cilët nuk kan ngjyrën e lëkurës të njejtë.

bineq

Në fakt njëri nga ta është i zi/me ngjyrë të errët dhe tjetri ka lëkurë të bardhë,dhe ndodhë një në një milion.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close