Erdogan kërcënon;Do hapë portat e refugjatëve drejt bashkimit Europian!

Kryetari i Turqisë Erdogan kërcënon dhe thot se “Vendi i tij do të ketë durim deri në një kufi të caktuar,por pas kësaj i duhet të reagoj”.Ai ka thënë edhe se vendeve anëtare të BE ua ka thënë se do të vij kohakur Turqia do ti hapë portat për refugjatët drejt bashkimit Europian!

erdogan dhe tyrk

“Ne i kemi ndaluar njerëzit në rrugën e tyre drejt Europës,i kemi ndaluar autobusët.Kjo ndodhë njëherë ose dy por ne ato porta do ti hapim njëhere dhe do tu urojm rrugë të mbarë atyre.ëtë ua kam thënë atyre”,ka thënë Erdogan ,duke bërë me dije se këtë ua ka thënë dy liderëve të Brukselit ,Junker dhe Tusk.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close