Ultimate magazine theme for WordPress.

München-Fuqitë botërore kan arrirë marrëveshje për ndërprerjen e konfrontimeve të armatosura në Siri

München-Fuqitë botërore kan arrirë marrëveshje për ndërprerjen e konfrontimeve të armatosura në Siri,e cila do të duhej të hyjë në fuqi në afat prej një jave.Kështu të pakten njofton Reuter!

syr group

Është arritë marrveshja për ndërprerje të armiqësive dhe shpërndarje të shpejtë të ndihmave humanitare,që të krijohen kushte për ngjalljen e bisedimeve për paqe,njofton kjo agjenci.
Burimi i tyre thot”Nuk kemi arritë marrveshje për ndërprerjen e menjëhershme të goditjeve Ruse,por kemi ardhë deri te ajo që ti rrekemi procesit,i cili nëse nëse ka sukses do ta ndrroj situaten”.

Sekretari amerikan John Kerry i cili ka marrë pjesë në negociata ka thënë se është arritë marrveshje për ndërprerje të plotë të armiqsive në afat prej një jave,përcjell AFP.Dhe siq thuhet kjo marrveshje nuk ka të bëjë me organizatat terroriste.Kerry thotë se marrveshja për ndërprerje të zjarrit është ambicioze,dhe se test i vërtetë është ,nëse anë të ndryshme konfliktuoze do ta rrespektojnë atë.

Nga ana tjetër ,ministri i jashtëm Rus thot se rezultat kryesorë i takimit është vërtetimi i rezolutës së OKB për Sirinë.”Ka arsye për shpresë se kemi bë një punë të mirë”shton ai.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close