Të akuzuarit për krime lufte Vojislav Šešelj,më 31 mars do ti shpallet aktgjykimi.Por atij nuk i intereson kjo gjë!!

Kryetarit të SRS dhe të akuzuarit (ai është kriminel) për krime lufte në Hag as nuk i bënë përshtypje lajmrimi i gjykatës së hagës se me 31 mars do të mbahet seancë e shpalljes së aktgjykimit kundër tij.

Bicycles pass the old gate of the Detention Unit of the Yugoslav war crimes tribunal (ICTY) in the Scheveningen neighbourhood of The Hague, Netherlands, Monday, May 30, 2011. The prison is waiting for Ratko Mladic, the Bosnian Serb General suspected of leading the bloody Srebrenica massacre of 8,000 Muslim men and boys, who was arrested in Serbia after years in hiding. Mladic is expected to be extradited to the war crimes tribunal in The Hague, Netherlands soon. (AP Photo/Martin Meissner)

 

Ai thot se “Mua kjo nuk më intereson,unë tribunalin e kam mundur thellë.Pas 12 vitesh errsire,bukvalisht më kan dëbuar nga burgu i scheveningenit”
Siq thuhet në vendimin e kryesuesit të gjykatës Antoneti ,aktgjykimi do shpallet në ora 10.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close