KOHA IME VARUR NË MUR (Poezi)


 

 

Atje në mur qëndron koha ime ora pa akreapa 2
E varur
Pret hapësirën
Ndjehet keq se është e vetmuar
Se nuk e ka hapësiren
E nuk më ka as mua
As akrepat
As tik e takun
Është veq formë
Që mua ma kujton
Ditën kur humbi dielli
Dhe ti nxitoje dhe ishe orë!

Xhelil Arifi 2016

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close