Sot është burgosur nga policia a Kosovës, Zëdhënsi i VV Frashër Krasniqi

Në Vetvendosje kan konfirmuar sonte se rreth ores 17,policia e Kosovës ka burgosur zëdhënësin e kësaj lëvizjeje Frashër Krasniqi.Vetvendose ka thënë se qëllimi i burgosjes është të dobësohet protesta e forcave opozitare e cila është e thirrur për pasnesër,17 shkurt.

frashlër

“Tash kur kan mbetur rreth 40 orë deri në protestën më të madhe nga opozita ,burgosja e aktivistëve si formë presioni dhe dobësimi të protestës së 17 shkurtit,vazhdon.Këto atakime dhe burgosje rriten gjithmonë kur opozita përgatitë kundërvënien,por nuk kan efekt.Opozita nuk do të ndalet,dhe do të jetë madhështore”,thuhet në komunikatë

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close