Ka vazhduar prapë seanca e sotme në parlamentin të Kosovës,pa praninë e opozitës!

Në sallën kryesore të kuvendit ka vazhduar mbledhja,e subjekteve të mbetura politike të cilët diskutojnë dhe miratojnë ligje dhe fatkeqsisht bëhen dhe duken sikur nuk po ndodhë asgjë!

prlamenti kosovës

Përderisa opozita nga jasht tërë këtë nivel të sjelljes së pushtetit ndaj të deleguarëve të popullit e sheh sikur një diçka që po u bëhet deputetëve e e cila nuk i ka ndodhur asnjëherë e askund në botë një shteti që ka kushtetutë dhe ligje demokratike.
Visar Ymeri thotë se :”u tërhoqëm zvarrë dhe me dhunë u nxorrem nga salla e kuvendit të kosovës,dikush nga jasht përmes telefonit ka dhë urdhër për përjashtimin e deputetëve të Kosovës”.

 

proinformacion.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close