Sipas agjensisë ANHA,forca turke kan hyrë në territorin sirian dhe po hapin istikame

Sipas raportimit të mediave ,dhjetra automjete ushtarake turke po hapin istikamë dhe po barikadohen në afërsi të Meydan Ekbise në provincën siriane Aleppo.

CbfHbLSW0AAAkdc

 

Gjithashtu thuhet se ushtria turke po hapë istikame në mes vendbanimeve Sorkqa dhe Maidan Ekbise,dhe se në ndërtim e sipër është edhe muri nga betoni në kufi me sirinë në atë zonë.
Afrin është territor sirian i cili gjendet në kufi me Turqinë dhe është i banuar kryesisht me Kurd.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close