Kerry dhe Lavrov arrijnë marrveshje të përkohshme për ndërpreje të armiqësive në Siri

SHBA dhe Rusia kanë njoftuar sot marrveshjen për ndërprerjen e armiqësive në Siri,e cila do të hyjë në fuqi nga e shtuna dhe e cila marrveshje nuk përfshinë grupet ekstremiste si Nusra dhe SH.I.ke-la

Në fakt që nga mesnata e të së premtes do hyjë në fuqi,me 27 shkurt sipas kohes siriane,kan shtuar Rusia dhe SHBA në njoftimin e përbashkët të cilën e publikoi State Departmenti amerikan.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close