Bujar Nishani në Sarajevë porositë kryesinë e Bosnies;Njiheni pavarësinë e Kosovës

Kryetari i Shqipërisë,Bujar Nishani ka deklaruar se nga kryesia e Bosna Hercegovina ka kërkuar që ta rishqyrtojnë qëndrimin e BH në lidhje me njohjen e pavarsisë e Kosovës.Kryetari Shqiptar po qëndron në vizitë zyrtare në Sarajevë

nishani në sarajevë

“Besoj që ky do të ishte hap i mirë edhe për Kosovën por edhe për tërë regjionin”Ka thënë ai në Sarajevë në konferencën për gazetarë pas takimit me anëtarët e kryesisë së Bosnia hercegovina.
Dhe ka shtuar se “pranimi i pavarësisë së Kosovës nga BH nuk është kurrfarë ataku në ndonjë nga vendet tjera,porse i kontribon stabilitetit dhe bashkëpunimit në rgjion”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close