Deri në vitin 2020 në Gjermani 3,6 milion refugjat

Sipas ministrisë gjermane të ekonomisë,në bashkëpunim me ministri të tjera,pritet që deri më vitin 2020,në Gjermani të vijnë 3,6 milion refugjat,në mesatare diku rreth gjysmë milioni për çdo vit,njofton Süddeutsche Zeitung.

german ref

Për ta bërë vlerësimin e zhvillimit ekonomik,ministria e ekonomisë e menduar “vlerësimin e pastër teknik intern të migracionit,në bashkëpunim me ministritë e tjera”.Nuk egziston një vlerësim zyrtar se sa migrant mund ti pranoj Gjermania në vitet e ardhshme,për shkak se numrat ndryshojnë.
Ardhja e 1,1 milioni migrantësh gjat vitit të kaluar ,të cilët jan futur në vlerësimin për deri më 2020,prej 3,6 milion të ardhurish,dukshëm i ka ngarkuar shërbimet sociale gjermane dhe ka shtuar prsionin mbi qeverinë e kancelares Merkel.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close