Gjenerali Amerikan Philip M. Breedlove;USA e gatshme të luftoj dhe fitoj kundër Rusisë në Europë

“Jemi të gatshëm,që nëse është e nevojshme,të luftojmë dhe fitojmë”e ka thënë Philip M. Breedlove komandant suprem i NATO për Europë duke iu drejtuar komitetit për forcat e armatosura të dhomës së përfaqësuesëve të SHBA,e cila po merret me temen kundërvënies agresionit Rus në Europe.

hqdefault

“nuk duam luftë,por jemi të detyruar të jemi të gatshëm edhe për të”ka thënë gjithashtu gjenerali,duke folur për domosdoshmërinë e rritjes së numrit të forcave ushtarake në Europë.
Më heret,komanda e forcave ë armatosura të SHBA për Europë e ka shpalosur strategjinë e rivënë për kontinentin europian,e cila parasheh frenimin e Rusisë dhe mbështetje NATO-s.
Ai gjithashtu ka thënë se SHBA po shqyrton mundësinë e frenimit të ekspansionit Rus drejt Arktikut,por tash për tash nuk jan të gatshme të trgojnë se si do ta realizojnë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close