Gjilani sot i pa polarizuar politikisht,në dukje…dhe me tre a katër policë të lodhët që patrullojnë rrugët e qytetit

Në prishtinë e dimë se si po shkon puna:Është edhe ajo pjesa tjetër e kosovs që quhet kushtimisht qytetaria provinciale e e cila edhe ajo merr pjesë në gjërat që vendosin për fatin e kosovës.E edhe ajo shqetsohet për atë se çka po ndodhë atje në Prishtinë.

Dhe është interesant ti shikosh reagimet dhe situatën në tërësi,përkundrejt zhvillimeve të rëndësishme në kryeqytet.

policë kosove
Psh.Në Gjilan jeta vazhdon me ritëm normal,sepse qytetarëve u duhet ti zbatojnë obligimet e tyre qytetare e të tjera obligime që i kërkon jeta e përditshme.Jo se atyre nuk i intereson ajo çfare po ndodhë atje por se shumë nga ta më më dëshirë e ndjekin situatën anash e normal ka shumë që kan shkuar edhe në vet kryeqytetin.Në përgjithësi njerëzit ishin të preokupuar me atë çfare ndodhte atje,ata që mun të qëndronin tek shtëpitë e tyre,u jan qepur TV dhe shihnin stacionet televizive që transmetonin live,ata që i kish zënë “detyra” në kafene edhe ata i ishin qepur monitorëve të vendosur nëpër lokalet përkatëse ,me përjashtim të ndonjërit që i kish kthye kokën.Pak nga ta komentonin përveq disave që dukej qartë se ishin militant të partive në pushtet.

Mirpo në përgjithësi ishte qetësi dhe nuk kishte asnjë shenjë përplasjeje,që do të mendonte dikush se mund të kishte për shkak të polarizimeve politike.Mirë që është kështu.
Po të ishte ndryshe zor se do kishte kush të bënte sigurinë.Sepse me sa pamë të mbushej mendja se s’kish mbetur polic në Gjilan,përveq tre a katër nga ata më të lodhtit e ca prej tyre edhe pranë pensionimit,nuk mund të shihje më shumë as kund e as në stacionin e tyre policor.

proinformacion.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close