Kuvendi po mblidhet…

Para protestuesve të mbledhur për të protestuar para ca momenteve ka folur lideri i Aleancës për ardhmërinë e Kosovës Ramush Haradinaj,e i cili përveq tjerash ka thënë se kjo qeveri ka gabuar dhe se duhet të lëshojnë pe dhe do duhej të dorhiqen dhe vendi të shkoj në zgjedhje të parakohshme.

nga dep

Ndërsa nga ana tjetër në kuvendin e kosovës po mblidhen deputetët të cilët do të marrin pjesë në seancën e sotme ku do të duhej të bëhet zgjedhja e presidentit.Aty shihet Grabovci i cili po konsultohej me deputetë minoritarë,ku ishte edhe Slobodan Petroviq.E pamë edhe Arben Gashin e LDK i cili tha se nuk do ta votoj kandidatin për president.Tani më aty është edhe Hashim Thaqi.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close