Në këto orë ka eskaluar situata para kuvendit të Kosovës

 

Ka eskaluar situata në këto qaste.Është hedhur edhe koktej molotovi e edhe gaz lotsjellës nga ana e policisë në drejtim të protestuesve.Prapa ndërteses së kuvendit.Dhe përballja në mes protestuesve dhe policisë ende po vazhdon.Përderisa brenda në sallën e kuvendit po vazhdon votimi!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close