Semafori i dëmtuar,telat jasht.Rrezik për jetën??!

Po prisnim të gjelbërten për të kaluar në anë e kundërt të rrugës.Mu në mes të qendres së qytetit Gjilan.Plot nga ne edhe një grup të rinjësh,më mirë të themi fëmijë diku të moshës 12-13 vjeç.Në një moment dëgjohet zëri i njërit nga ta kur i thotë shokut të tij-“Hej ruju,mos e prek se po të mytë najkah!” dhe sapo kthej kokë n andej nga erdhi zëri shikoj,dorën në tërheqje e sipër të djaloshit tjetër që kish vendosur,ose që nuk e kish vendosur por kishte dashur ta vendosë në sustën e cila gjendet në semafor dhe cila kinse është vendosur aty për ti resetuar numrat që bëjnë numrimin e kohës që tregon sa kan ngelur për të kaluar rrugën.

2 semaforsemafor 3

Në fakt vendi ku do duhej të ishte ajo susta e madhe,ishte e hapur dhe susta nuk ndodhej aty sepse o ishte vjedhur o ishte thyer,o kush e di çka…por në vend të saj kishin ngelur tela të kabllës që kish sjellur elektricitetin dhe tani qëndronin aty të zhveshura dhe potencialisht të rrezikshme.Po supozojmë të jet ashtu,pasiqë edhe dukej ashtu!Tani përgjegjësia nëse ndodhë diçka e pa dëshirueshme sigurisht që bie mbi ato sene kompetente të komunës.Dikush duhet ti sanoj dëmet aty.Dhe të mos i lërë ashtu,edhe po të mos jen të rrezikshme!!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close