Ishte dimëri më i ngrohtë,nga fundi i kësaj jave na pret një valë e ftohtë edhe me mundësi të reshjesh dëbore,por vera do të na përcëlloj,thonë meteorologët

Meteorologët parashikojnë,se edhe përkundër një vale me borë që do ta kemi në muajin mars,prp se prap ky do të jet dimëri më i nxehtë që kemi patur ndonjëherë,me temperatura që kan shkuar dukshëm mbi mesataren.Por vera do të jet përcëlluese,prashikojn meteorologët.

weather
Sipas meteorologëve fillimi i javës së ardhme do na gjejë me ngritje të temperaturës që shkojnë dukshëm mbi mesatare për këtë sezonë,që më pastaj në fund javë të ketë rënie të temperaturës dhe me mundësi edhe të reshjes së borës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close