Në Gjermani tre të mitur me prejardhje Serbe dhunojnë një vajzë të re

Policia në Qytetin gjerman Hamburg ka njoftuar se ka burgosur tre të mitur me prejardhje serbe të cilët dyshohen për dhunim të një teenagere shkruajnë mediat gjermane.

Polizei_Hamburg

Siq njoftohet këta të mitur janë të moshes 14-16,kurse vajza e dhunuar është e moshes 14 vjeçare.Të burgosurve iu është caktuar paraburgimi,kurse prokuroria i ngarkon ata për tri vepra penale.Për abuzim seksual,shkaktim të lëndimeve të rënda trupore,dhe tentim vrasjeje.Mediumet gjermane njoftojnë se viktima ishte nën mbrojtjen e “Zyres për të rinj” dhe jetonte në shtëpinë për të rinj.

Më tej thuhet se ata e kishin ftuar vajzën viktimë në banesen e njërit nga të akuzuarit,si dhe atë se ajo është maltretuar pasi i ka rënë të fikët nga alkoholi.Pastaj thuhet se krimi është zbuluar,pasiqë vajza është zgjuar e zhveshur në një vend prapa baneses e lënë ashtu në temperatura të ulta ,por e cila për fat është gjetur me kohë,me lëndime trupore si dhe me gjurmë të dhunës.e cila pastaj është sjellur në spital.Dhe e tërë dhuna e ushtruar është filmuar nga një kamerë dore.Këta që kan kryer krimin jan shtirur tërë kohen se kinse nuk mbajnë në mend asgjë që ka ndodhur.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close