Ja çfare thotë Rexhep Selimi për R.Ladrovcin dhe G.Gecin

Kur një Dr.sc analfabet si Ramiz Lladrovci që ende ka problem me shkrim-lexim dhe që se ka asnjë ditë lufte dhe në anën tjetër një vrasës i shumëfisht si Gani Geci flet nga arresti shtepiak për historinë e UÇK-së, unë nuk kam asgjë tjetër të bëj përveq të argëtohem kur ata ulërijnë.

Rexha

Por duhet ta dijë ai që i ka nxjerrur në gjah se nuk po dijnë t’ia kryejnë detyrën mirë. Ky është duet i dobët. Nxjerri të tjerët.

 

https://www.facebook.com/rexhep.selimi.3?fref=nf

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close