Ultimate magazine theme for WordPress.

Ka ndrrua jetë George Kennedy një nga ata markantët e Hollywood

George Kennedy një nga ato fytyrat dhe karakter markant nga Hollywood,ka ndrruar jetë në moshën 91 vjeçare në Idaho(shkurt 18, 1925 – shkurt 28, 2016).

kenddy

Ai ka lënë gjurmë të thella në kinematografinë Hollywoodiane,si dhe në kujtesat e njerzëve filmdashës.Ai ka fituar çmimin e Oscar për rolin më të mirë dytësor më 1968 në filmin “Cool Hand Luke” ku kishte luajtur “Dragline” përkrah Paul Newman.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close