Një tërmet i shkallës 7,9 e ka goditur Indonezinë

Një tërmet i shkallës 7,9 e ka goditur Indonezinë,në fak brigjet indoneziane dhe tani për tani nuk ka të dhëna apo njoftime për të lënduar apo dëme të tjera materiale.

_sumatara earthquake

Dhe menjëher pastaj është shpallë rreziku nga cunami.Kjo lëkundje e tokës ka ngjarë në Jugperendimtë ujdhesës Sumatra,në thellësi prej 10 kilometrash,808 Km nga qyteti Padang.
Juve sigurisht ju kujtohet tërmeti katastrofal para 12 vitesh,9,1 shkallësh të rihterit,i cili shkaktoi cunamin i cili i mori jetën 230.000 vetëve.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close