4500 aplikime për DokuFest 2016

PRIZREN, 3 Mars /ATSH/- Për edicionin e 15-të të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit të Shkurtër dhe Dokumentar, që do të mbahet në qytetin e Prizrenit, nga 5 deri 13 gusht kanë mbërritur mbi 4500 aplikime.festi dokufest

“Ftesa për aplikim për edicionin e 15-të të DokuFest është mbyllur. Falënderojmë të gjithë 4500 aplikantët, të cilët kanë aplikuar me filmat e tyre”, shprehen organizatorët.

Bëhet e ditur se, programi i plotë i festivalit do të shpallet në fillim të muajit korrik. “Një numër i programeve speciale do të shpallen më herët. Festivali do të mbahet nga data 05 – 13 gusht në Prizren”, theksojnë organizatorët e DokuFest.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close