Mos prisni që të ndodhë e keqja ,por hiqni qentë nga udhët e Gjilanit

Kjo puna e qenëve dhe e bërllogut nëpër udhët dhe sheshet e qyteteve tona sikur s’ka të mbaruar kurrë!është e quditshme neglizhenca e organeve kompetente në lidhje me këto dukuri sa të shëmtuara po aq edhe të rrezikshme.

qentë 2

Ose nuk ka vullnet ose nuk ka ide se si ti bahet me tufat e qenëve të cilët e kan pushtuar qendren dhe sheshin kryesor të Gjilanit.Ose thjeshtë askujt nuk po ia nien,siq thot populli.E këtyre të tanëve vonë u bie ndërmend se duhet ndërmarrë diçka.Vetëm atëhere kur ndodhë e keqja,pastaj mundohen ose me u arsyetu ose kinse me ba ndonjë gjë.
Veqse një duhet ta kenë të qartë të gjithë se qenët jan kafshë dhe se ata e ndjekin instinktin dhe jo logjiken.

3qen

Dhe se asnjëhere,mu asnjëherë nuk duhet ia lënë nasgjëllakut ballafaqimin e fëmijëve sidomos me ta.Sepse do ti vijë koha kur ata edhe do ta marrin guximin dhe do ta sulmojnë dikë.Atë tufen që ne pamë dhe që ju po e shihni në foto, ishte mu para shkollës “Thimi Mitko”,dhe se fëmijët që qëlluan atypari filluan të fshihet dhe të ikin nga ta.Është shkruar dhe folur mjaft ,por sot e kësaj dite,bite me radhë kush nuk po ndërmerr asgjë.Çfarë po prisni?Që të ndodhë tragjedia e pastaj….

 

proinformacion.com/

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close