WordPress,ja çfarë e bënë këtë platformë impresive

WordPress,besoj se shumë nga ju keni dëgjuar për këtë platformë,e disa nga ne edhe kemi marrë “një dhomë ” me qera në të dhe kemi hapur portal në të.Është edhe portali ynë Proinformacion i vendosur në serverat e kësaj platforme në të cilën gjendet edhe një nga emërat e mëdhenj të informacionit CNN.

Wordpress-start-image

Më shumë se 70 milion web faqe të cilët janë krijuar në WordPress njëqindmijë faqe të reja të cilat krijohen çdo javë janë pjesë e statistikes impresive të kësaj platforme.Dhe si përfundim nga tërë kjo del se :Më shumë se gjysma e të gjitha web faqeve të cilat e shfrytëzojnë njëren nga platformat e njohura,jan faqe të WordPress-it.
Që nga themelimi i platformes dedikuar për blogera deri në momentin kur faqet e ndryshme të bandeve të mëdha fillojnë dhe shfrytëzojnë WordPress (NASA,CNN,SAMSUNG,eBAY,Forbes,IBM etj),kjo platformë besimin e ka fituar me thjeshtësi,funksionalitetdhe me support/përkrahje për shfrytëzuesit.
Ajo që WordPress e bënë kaq të mirë është,numri i madh i shfrytëzuesëve,dhe sistemi operativ “Open source”pastaj mënyra e përdorimit e thjeshtë,dhe e mundësive të shumta softwerike.

proinformacion.com/

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close