Edhe Rusia është e shqetësuar seriozisht nga deklarimi i Koresë veriore për ti përdorur armët bërthamore

MOSKË (Reuters) – Rusia është e shqetësuar seriozisht ngase Koreja e Veriut e ka deklaruar gatishmërinë për të përdorur armët e saj bërthamore, tha të premten zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov.kim

“Kjo ngre shqetësime mjaft serioze”, tha Peskov në një telekonferencë me gazetarët. “Ne shpresojmë se të gjitha vendet në rajon do të jen të përmbajtura dhe të mbajnë një qëndrim të balancuar.”

Udhëheqësi i Koresë së Veriut Kim Jong Un ka urdhëruar vendin e tij të jetë në gatishmëri për të përdorur armët bërthamore në çdo kohë dhe ushtria të jetë e gatshme në mënyrë që të “parandaloj sulmet” në këtë fazë të kërcënimeve në rritje nga armiqtë e saj, ka thënë media shtetërore të premten.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close