Më në fund u hoqen vizat…!

Në Konsullatën e Përgjithshme të Republikës së Kosovës në Nju Jork u nënshkrua mbrëmë marrëveshja për vendosjen e marrëdhënieve diplomatike, si dhe për lëvizjen pa viza mes Republikës së Kosovës dhe Federatës së Saint Kitts and Nevis.
Ja kështu thuhet në komunikaten e ministrisë së punëve të jashtme.

Epo mirë de se viza janë edhe ato dhe po mos të hiqeshin si do të shkonim ne në këtë shtet të vogel ujdhesë të Karaibeve.Nëse ka të tillë që që do shkoj, fare!?

6f33791dfca0891898452a9b405a7fff

E mira e kësaj pune që na i hoqi vizat ky shtet është se deri aty mund të shkojmë pa vizë,që sado pak ti afrohemi shtetit të Fidel kastros,dhe prej aty do e kemi akoma më afër destinimin final për në SHBA.E shihni tani e kemi më lehtë ti afrohemi Amerikës veriore,e me këtë edhe SHBA dhe Kanadasë.Mulnu njerëz shfrytëzojeni se mos i bien mrapsht edhe këta dhe na i vëjnë përsëri vizat…e ngelemi edhe pa to se po i pritem këto të BE-Shengen do na shkoje edhe kushedi ca dhe nuk do na i heqin!!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close