Nancy Reagan,Bashkëshortja e presidentit të njohur Amerikan Ronald Reagan ka ndrrua jetë në moshen 94 vjeçare

LOS ANGELES (AP) – Nancy Reagan, ndihmësja, këshilltarja dhe mbrojtësja e zjarrtë e Ronald Reagan në udhëtimin e tij nga aktor për president – dhe më në fund gjatë betejës së tij 10-vjeçare me sëmundjen e Alzheimer – ka vdekur. Ajo ishte 94 vjeç.

The Reagans

Ish zonja e parë ka vdekur të dielën në shtëpinë e saj në pjesën Bel-Air të Los Angeles të dështimit congestiv të zemrës ,tha asistenti Allison Borio për Associated Press.

projekti i saj më i njohur si zonja e parë ishte fushata “Vetëm Thuaj Jo” për të ndihmuar fëmijët dhe adoleshentët të qëndrojnë larg drogës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close