Manfestime përmbyllëse në Prekaz dhe Skenderaj në përvjetorin e epopesë së UÇK-së

Manifetimet përmbyllëse në përvjetorin e UÇK veqse kanë filluar dhe jan në vazhdime sipër.me ndezjene zjarreve në “natën e zjarreve”.

flakadan

Janë ndezur flakadanët tek kompleksi përkujtimor Adem Jashari.Që manifestimi pastaj të vazhdojë me një koncert në qendrën e qytetit të skenderajt.Qindra qytetarë veqse kanë dalë në shesh për të ndjekë manifestimin për nderë të prvjetorit të rënies heroike të Familjes Jashari.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close