Tragjedi në lumin Klina të Skenderajt.Lumi e rrëmbeu fëmiun 3 vjeçar! (updated)

Policia e kosovës ka njoftuar për një rast tragjik i cili ka ndodhur sot në Skenderaj,kur një fëmijë tre vjeçar e kanë marrë valët e fryera të lumit Klina.

klina

Kjo ka ndodhë në pasditen e dites së sotme,përderisa ai me të atin ishin duke shëtitur,ka thënë zëdhënësi i PK në Mitrovicë Avni Zahiti.
Për një moment i ka rrëshqitur nga dora të iatit,fëmiu dhe ka rënë në ujë,ka shtuar tutje zëdhënësi duke iu referuar prindërve të fëmisë së zhdukur.Policia është në kërkim të tij dhe se në këtë po ndihmojnë edhe shpëtuesit dhe banorët vendas.Deri mëe këto orë ai akoma nuk është gjetë.

Updated

Trupi i fëmisë është gjetur në orët e vona në Fshatin Llaushë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close