Novi Pazari i përmbytur nga vërshimet,shpallet gjendje e jashtzakonshëme

Shtabi i krizës për situata të jashtzakonshme ka shpallur gjendje të jashtzakonshme në Novi Pazar për shkak të vërshimit të lumit Jashonicë,dhe i cili ka rrezikuar dhjetra shtëpi nëvendbanimet Jakla,Mur,Shutenoc,Ternavë,dhe Lukarë.

n pazar

Meho Mahmutović kryetari i Bashkisë së Novi Pazarit thotë se situata është e rrezikshme,por se situata do të ishte shumë më e keqe nëse nuk do të ishin angazhuar që nga mëngjesi makineri të ndërmarrjeve shoqërore dhe private për të parandaluar më të keqen.”Tani kemi prioritet shpëtimin e njerëzve,dhe vetëm se i kemi evakuuar njerzit nga pjesë më të rrezikuara të qytetit”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close