Sot në Zhegër,në orët e pasdites u bë varrimi i të ndjerit Mulla Rifat Jashari

Sot në në Zhegër,në orët e pasdites u bë varrimi i të ndjerit Mulla Rifat Jashari,njeriut i cili gjatë gati një shekulli të jetës së tijë la gjurmë të pashlyeshme tek njerëzit e kësaj ane si njeri i urtë dhe atdhedashës.

zhegër 2

Varrimi i të ndjerit u bë aty pak para orës 16 në hapësirat e xhamisë së fshatit,në praninë e shumë njerëzve dhe familjarëve të pikëlluar si dhe fytyrave dhe strukturave komunale të cilët ishin ardhur për ti bërë nderimin e fundit,këtij njeriu të urtë të kësaj ane.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close