Gjermania javën e kaluar i ka deportuar 806 shtetas Shqiptar

Sipas ambasadës Gjermane në Tiranë,Gjermania javën e kaluar i ka deportuar 806 shtetas Shqiptar nga ky vend,pasiqë u ishin refuzuar kërkesat për azil.

asylbewerber-balkan1

Në njoftimin e ambasadës thuhet se që nga fillimi i vitit,nga Gjermania janë deportuar rreth 3.400 shtetas Shqiptar,nga 55.000 sa kanë kërkuar azil gjatë vitit 2015.përcjell AFP.Vitin e kaluar Shqiptarët përbënin grupën e katërt për nga madhësia të azilantëve në Gjermani,pas Sirianëve,Afganëve,dhe Irakianëve,dhe siq thuhet ata të gjithë janë në kërkim të vendeve të punës dhe standard më të mirë jetësor.
Mirpo është problem të fitosh si i tillë azil në Gjermani sepse Shqipëria dhe vendet e tjera të Ballkanit perendimor konsiderohen si vende të sigurta.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close