Gjilani bëhet me “lum” sa here që bie shi pak më dendur!

Normale është që kur ka reshje të mëdha të ketë edhe mbushje të udhëve dhe hapësirave tjera me ujë e edhe të ketë vërshime.

Por ajo që i ndodhë udhëve tona nëpër qytetet e Kosovës nuk është normale mu për faktin se kjo mbushje me ujë nuk është pasojë e reshjeve të gjata dhe të shumëta,por kjo i ndodhë vetëm ndoshta pas një paraditeje me reshje të shiut pak më të dendura se zakonisht.

lumi

 

Shikone këtë udhë mu pranë qendrave tregtare ,ETC,Interex,VIVA,udhë që të shpie për në drejtim të lagjes “Arbëri” ish “Qenar Qeshme” dhe më pastaj shkon për Karadak e Preshevë!
Të duket se Gjilani me lum sa here që bie shi pak më i dendur!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close