Grupi parlamentar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës merr vendim për dalje nga Parlamenti i Republikës sëKosovës

Grupi parlamentar i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës merr vendim për dalje nga Parlamenti i Republikës sëKosovës.Dhe ata vendosen të ndërmarrin një hap të tillë në shenjë të pakënaqësisë dhe mospajtimi me shikojeni nga foto evendimit më poshtë:

AAk

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close