Rojet/kontrollerët brenda kuvendit të kosoves në konflikt me Rexhep Selimin

Rexhep selimi deputet i VetVendosjes i cili është edhe njëri nga fytyrat më markante të luftes çlirimtare,dhe njëri nga komandantët e lartë të UÇK-së ka pasur një konflikt të ashpër në hyrje të sallës së kuvendit me kontrolluessin e vendsur aty.

rexhep

Ai është ka rënë në konflikt kur ka dashur të hyjë në sallë dhe është ndaluar nga njëri nga ata që është dashur ta kontrollojë,dhe përveç fjaëve të ashpëra nga te dyja anët,ka ardhë edhe deri te ajo që ky kontrolluesi me dorëza të bardha e ka shtyer me fuqi z.Selimi.Sipas të gjitha gjasave Rexhep Selimi e ka konsideruar sjellje jo të hijëshme sjelljen e njërit nga rojet/kontrolluesit kur e ka kontrolluar dhe e ka marrë si provokuese ,prandaj ka ardhur deri te konflikti.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close