Demostrata në Berlin kundër Angjela Merkel

Afro 2500 demostrues kan protestuar sot rrugëve të Berlinit kundër politikës së kancelares Merkel,duke thirrur parola kundra saj si”Merkel duhet të shkoj” …

IMG_0142-300x225

Ata kanë protestuar duke mbajtur flamuj të Gjermanisë dhe të tjerë flamuj në duar,të përcjellë nga forca të mëdha policore,të cilët kanë tentuar që të pamundësojnë ndeshjen e tyre me kundra demostrantët!
Demostrantët e kanë kundërshtuar me forcë politikën e z.Merkel ndaj azilantëve,përderisa në Gjermani dhe vende të tjera europiane është në rritje numri i sulmeve në qendrat e refugjatëve.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close