Mos pyesni dhe paragjykoni se kush po hedhë koktej molotovi,por uluni e dialogoni Pozita me opozitën dhe gjërat do të sqarohen vetvetiu!

Është raportuar se sot jan hedhur koktej molotovi mbi ndertesën e prsidences si dhe në atë të kuvendit të koovës.dhe askush nga ne nuk ngelet pa gjykuar ose më mirë të themi paragjykur në lidhje me atë se kush do mund ta kishte bërë dhe cilat do të ishin qëllimet eventale për ta bërë atë akt.

presidenca

Një gjë është e sigurtë,e tërë kjo vie si pasojë e mungesës së dialogut,dhe injorancës së strukturave udhëheqëse qeveritare kundrejt kërkesave të opozitës,dhe njerzëve të paknaqur me gjendjen ekonomike,politike e shoqërore që mbretron në Kosovë.Sepse edhe në qoftë se këto sulme vien nga çarçe që donë destabilizim të Kosovës lehtë do të identifikoheshin si të tilla sepse palët të cilat dialogojnë në mes tyre nuk do të ndërmerrnin aksione të tilla.Por edhe ata që ndërmarrin aksione të tilla nuk do të mund të shfrytëzonin situatën për akte të tilla sepse nuk do ta kishin mburojen e situates aktuale.

Tani më së lehti është e të hapet goja e të paragjykohet se këto akte po i bënë,ose më mirë të themi po i bëkan pjestarët e krahut ekstrem të opozitës,dhe të paragjykojmë por më e vështirë është të jesh gjykues i drejtë,por i drejtë dhe të ulesh e të mendosh në drejtimin se ai burrë apo grua në pushtet do ulej para kamerave të një televizioni kombëtar dhe do të tregoj se e do vendin e vet dhe do ti ftoj të gjithë ata që e kundërshtojnë qeverinë për një dialog të vërtetë e pa kushte në të mirë të gjithë neve.Sepse nëse edhe ma tutje vazhdon kështu,pastaj nuk do të ketë arsyetim dhe kohë për dialog por për të tjera gjëra.Sido qoftë ajo,situatë e shfrytëzuar nga dikush apo edhe jo,ajo kur del prej kontrolli nuk i vlenë askujt ma.

Proinformacion.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close