Ultimate magazine theme for WordPress.

Refugjatët po mësyjnë kufijtë shqiptar!

Refugjatët erdhën nga porti Pireu në fshatin Konicë,që gjendet diku 12 km nga kufiri shqiptar.Sipas njoftmeve mediale ,refugjatët jan dihmuar dhe strehuar nga banorët vendas dhe kryqi i kuq.

kakavii

Policia shqiptare ka shtuar kontrollin në kufi me Grqinë dhe është parashikuar që ditëve të ardhëshme tu bashkohen edhe ekspertët kufitarë nga Italia.Zyrtarë shqiptar të ministrisë së punëve të brendshme kanë thënë se kufiri me Greqinë është në monitorim non stop dhe se policia po monitoron hapësirat kufitare me Greqinë

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close