SHBA dhe Korea Jugore po mbajnë ushtrime të mëdha ushtarake,si përgjigje ndaj kërcënimeve të Kim Un

Ushtarë të forcave të bashkuara të USA dhe Koresë së Jugut,dhe njësive pak më të vogla të Australisë dhe Zelandës së Re po zhvillojnë ushtrime/manovra ushtarake të mëdha duke simuluar ndërhyrje në Korenë Veriore.

Ky lloj ushtrimi ushtarak ka rrjedhë si përgjigje ndaj kërcënimeve gjithnjë e më të shpeshta që vijnë nga Korea Veriore,nga lideri i saj Kim Un, i cili ka ca here që përsëritë se “do ti shkatërroj armiqtë nga Seuli dhe Washingtoni”.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close