Putini ka dhënë urdhër për tërheqjen e trupave Ruse nga Siria!

Kryetari rus Vladimir Putin ka urdhëruar tërheqjen e pjesës më të madhe të trupave ruse nga Sirira,duke thënë se qëllimet ruse nëtë shumten janë arritur.
Ai në mbledhjen e mbajtur në Kremlin ka thënë se tërheqja do të duhej të fillonte të marten,njofton Reuters.

withdraw

Siq thuhet më tutje,Putini gjithashtu ka dhënë urdhër që Rusia ti rris angazhimet që të arrihet një marrëveshje paqësore për Sirinë.
Zëdhënësi i kremlinit Peskov ka thënë se Putini i ka telefonuar,kryetarit sirian Asad dhe e ka njoftuar për këtë vendim.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close