FIFA ka suspenduar tre funksioner të federatës së futbollit JugAfrikan

Tre funksioner të federates \Fudbollit të Afrikës Jugore janë suspenduar për shkak të dyshimit se i kanë manipuluar ndeshjet miqësore në prag të kupës botërore të vitit 2010.

fifa-logo

Ish drejtori ekzekutiv i SAFA Lesli Sediba është suspenduar në kohëzgjatje psevjeçare dhe është denuar me 20.000 SFR.Përderisa Stiv Godard dhe Adel Karesle janë dënuar me dy vjet përjashtim.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close