Orë policore nëDiyarbakır.Turqia gjithnjë e më shumë në konflikt?

Organet lokale nga qyteti Diyarbakır në juglindje të Turqisë kanë njoftuar sot se organet e këtij shteti kanë vendosur orën policore në një nga distriktet e këtij qyteti.

dyabarkir

Diku rreth orës tre të mëngjesit është vendosur ora policore pasiqë siq njoftohet,militantë të partisë Punëtore të Kurdistanit PKK ,kanë vendosur barrikada,kanë hapur istikame,dhe kanë vendosur explozivë.Dëshmitarët kanë njoftuar se pjestarë të \PKK kanë bllokuar rrugët,dhe se se gjatë natës kishte shkëmbim zjarri sporadik në mes tyre dhe forcave të sigurisë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close