Tek ne bëhen aksidentet në komunikacion edhe aty ku në fakt vështirë është ti bësh!

Është mesditë,është dritë është mu mesi i qytetit,dhe rrethi mu në qender të Gjilanit.Dukshmëria shumë e mirë dhe shpejtësia e vozitjes shumë e ulët (kështu të paktën është e lejuar) dhe,Bam ndodhë aksidenti!

2 aksid

Janë të quditshme skenat që ndodhin udhëve tona edhe atëhere kur në të vërtetë as nuk ka kushte minimale që të zhvillohen ato.Në fakt edhe aty ku vështirë është të aksidentosh,ose aksdentohesh,normal tek ne ndodhë!Është interesant se si njerëzit tanë nuk e shfrytëzojnë rrethin si një lehtësim trafiku por në fakt e komplikojnë dhe e bëjnë llugë aty sepse gjithë secili mundohet të futet radhë e pa radhë në të me zor,dhe të bëhet sikur secili nga ta janë kaq me nguti sa nuk ban ma dhe bum e ia fusin njëri tjetrit,e shpesh ndodhë që nuk presin as policinë dhe fillojnë vet e i qërojnë hesapet me njëri tjetrin,e q për fat nuk ishte rasti në këtë aksidentin e lehtë që ndodhi në mesditën e sotme në qendër të Gjilanit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close