Nesër tubim mobilizues i opozites në kryeqytet

 Nesër në kryeqytet Opozita e bashkuar do të organizojë një tubim mobilizues me përkrahësit e të tyre .

opozita19

Tubimi do të mbahet në sallën “1 Tetori” dhe vjen në vazhdën e tubimeve tjera që i ka organizuar opozita e bashkuar para protestë së madhe më 26 mars në kryeqytet.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close