Nuk munguan as lotët e nënave të të zhdukurve derisa rrëfenin historitë e tyre para princit Charles

Princi dhe Dukesha, të shoqëruar nga presidentja Jahjaga, kanë vendosur lule tek Monumenti i Personave të Zhdukur. Ata pastaj kanë takuar familjaret e personave të zhdukur, të cilët para princit kanë rrëfyer histo ritë e tyre të dhimbshme.

  princiNuk munguan as lotët e nënave derisa rrëfenin historitë e tyre, e as përqafimet e princit për nënat, të cilat kishin dalin ta presin atë.

Gra nga shoqata “Thirrjet e Nënave”, kërkuan që t’i bëhet presion Serbisë, në mënyrë që t’i kthejë më të dashurit e tyre të zhdukur, ndërsa kriminelët të dalin para drejtësisë.

Ferdane Qerkezi, me lot në sy i rrëfeu Princit Charles se i mungon burri dhe dy djemtë saj, trupat e të cilëve ndodhen në Serbi.

Nënat, të cilat 17 vjet pas luftës, u mungojnë më të dashurit e tyre, kërkuan nga Princi t’i bëjnë presion Serbisë, që të kthejnë më të dashurit e tyre të zhdukur, kurse kriminelët të dalin para drejtësisë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close